23 Kasım 2009 Pazartesi

TEKBİR GİYİM DEFİLE GÖRÜNTÜLERİ





















Geçen yılmıydı yoksa ondan öcceki yılmı tam hatırlamıyorum Tekbir giyim defilelerde coşuyor accayip modeller oluyor ama mağazaların bu tarzla alakası yok beğenmiyorum:( Sevgili gecce yayınlamış fotoğrafları bende yayınlamak istedim ellerine sağlık arkadaşımın:)

6 yorum:

dakikadanonce dedi ki...

kesinlikle katılıyorum size. O kadar basit modeller var ki mağazalarında bööhh geliyo banada. Belki biraz ağır olacak ama pazardaki ile aynı modeli faiş fiyata satmaya çalışıyolar. ve bu beni delirtiyor. Özellikle gider kumaşına bakarım dokunurum kalitede aynı bence.

Adsız dedi ki...

BunLarı hiç beğenmedim daha güzeLLeri wardır kesin(Rana'nın kızı Merwe)

reyhanirenkler moda dedi ki...

Merveciim evet tatlım Rana çok daha güzellerini diker diye düşünüyorum;)

Butterfly_FASHION_ dedi ki...

aralarinda güzel seylerde var bence, benim tarzim olmasada.. mesela kirmizi abiye cok güzel hosuma gitti.. ama genelde zaten tekbir giyim klasik.. dolce gabbana nin diger cizgisi D&G gibi bi baska cizgisi olsa mesela daha cok gencler icin fena olmazdi aslinda.. sevgiler..

reyhanirenkler moda dedi ki...

butterfly;canım buradakiler güzel hepsini beğeniyorum ama mağazada böyle şeyler bulmak mümkün değil..Daha güzellerini biz üretiriz inşallah ileride;))

Syhn dedi ki...

boylu poslu amnkenler tşıyınca bile yeterki kdr güzel gelmedi gözüme.. tabii zevk meselesi.. daha geliştirmedli kendini mrka..