9 Nisan 2010 Cuma

Bakırköy ve Alışveriş










Yine çok gecikmiş postlardan biri..İki hafta kadar önce canım arkadaşım Aliyemle Bakırköy'de buluşalım dedik.Ben tek vesait yapıp erken gidince haliyle talan ettim ortalığı:(( canım çok tembihledi bensiz dolaşma diye ama dururmuyum imkanı yok normalde beraber alış verişe gitmemiştik hiç canım yaa şaşkın şaşkın bakıyordu bana(öldürecek beni bide yazıyorum)' konuşurken bana bak noluyo sana iyimisin' deyip tuhaf tuhaf baka kaldı canım arkadaşım.. tatlım bi daha alış veriş yapmayalım seninle:))

Neyse velhasıl konumuza gelelim Özgiray pasajının alt katında ayakkabıcılar var bakındım tam çıkacakken babetler gözüme takıldı mağaza sahibi bey(isminizi sormadım kusura bakmayın,iki isim var)sağolsun ne aradığımı bi görüşte anlamış olacak(aslında ne aramadığımı ihtiyacım olmadığı halde aldım:)) ama güzel gerçekten ve fiyatta da yardımcı oldular zaten)kıştan kalma çok güzel çizmeler vardı ama numara ayağa uyarsa tabi..

Ben mutlaka bir gidin görün derim üstelik sipariş ayakkabı yapılıyormuş ki bu çok güzel bir fırsat biz bayanlar için;) adresi aynen iliştiriyorum arkadaşlar..

YAĞIZ Ayakkabı
Ebuziya cad. Özgiray Pasajı No:9/3 Bakırköy-İstanbul 0212-660 50 07

6 yorum:

Unknown dedi ki...

burası gür çarşısının yanındaki ayakkabı pasaşımı acaba yarın inş gidecem bakırköye kumaş almaya uğrarım orayada

reyhanirenkler moda dedi ki...

sevim; gür çarşısı ayakkabıcıların çarşısımıydı:(( isimleri karıştırıyorumda:) tiffany mağazasının hizasında çok az aşağıda kalıyor tatlım;) eğer gidersen üst katta aynı pasajda sol hizada,en sonda çantacım var mutlaka uğramalısın kartını alayım yayınlarım inşallah iyi alışverişler canım:))

nohut oda dedi ki...

uzak uzak...bana uzak buralar ..
burbery desenlı pabuclar hoşmuş ama:))

Adsız dedi ki...

harikasın Reyhan ım hepsi süper kareler zevkine hayranım :)) (turkuaz)

Adsız dedi ki...

Özgiray pasajındaki yağız ayakkabı dimi? Kendisi hiç dürüst bir satıcı değil, üstelik ayakkabıları çok kalitesiz. Malesef birkaç ayakkabı aldıktan sonra durumu fark ettim. Ben kimseye tavsiye etmiyorum kızlar, tabii sizin kararınız..

Akaydin dedi ki...

Bu adamlar meslek erbabı ve esnaf değiller ayakkabıları sıkıntılı cıkıyor ve iade almamak için her türlü çamura yatıyorlar..