2 Ocak 2010 Cumartesi

KOKOŞ TARZI


Yorumsuzum çok ilginç ne diyeceğimi şaşırdım:))yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar..

32 yorum:

Rumeysa dedi ki...

walla ben sevdim..:) farklı sonucta, e renkler falan da uyumlu...:) hep içimde kalmıstır sapka takmak benim mesela..:D ;) LADY GAGA, rıhanna falan daha absurtuk gıyıyorlar,e mıllet ayakta alkıslıyor..;)

fatma dedi ki...

çok fazla tüylü ve abartılı bence.. benim tarzım değil

Ghanima dedi ki...

kokoşu da geçmiş bence..sadelik her zaman daha hoş

Ghanima dedi ki...

kokoşu da geçmiş bence..sadelik her zaman daha güzeldir..

edibe @ edbdesigns dedi ki...

tabi kullandılğı ortam önemli, ama yerinde kullanıldıktan sonra bence hoş... burada Avustralya'nın Melbourne şehrinde Kasım ayında "Melbourne Cup" olarak adlandırılan çok önemli bir at yarışı günü olur. Hatta o gün burası resmi tatildir. O derece önemli yani! O günde kadınlar bu tarz tüylü ve renkli şapkalar takar. Ben hatta yetiştirebilseydim bir eşarp süsleyecektim, ama bu seneye artık... :)

Renkler çok güzel :)

kiraze :) dedi ki...

kokoş aslında ama başörtüyle sankı bı garıp olmuş ama renk uyumu çok güzel

naki dedi ki...

yabancı kızlar oldugu bellı.sanırım ozel bi gün.geleneksel bi kıyafette olabilr.hoş olmuşlar.en azından usturublu.şapkalarda işin eğlencesi:)
pembelinin tüyleri çok hoşuma gitti.neden olmasın ;)

busra dedi ki...

esarptaki suslemeler olmasa daha iyi olurdu, tesetturde bu kadar abartiya kacmak dogru degil bence.

Adsız dedi ki...

biraz tuhaf bence

edibe @ edbdesigns dedi ki...

Kızlar, resimde, duvarda R L D harfleri dikkatimi çekti (detaycıyımdır napim)... WORLD yani DÜNYA kelimesi var sanıyorum duvarda. Bu "dünya" bişey günü yapmışlar. Resimdeki diğer insanlar da zaten anglo saksona benziyor. Yani tahminen dünya kültürlerinin bir araya gelip birşeyler sergiledikleri birgün olmalı diye düşünüyorum.

Bu resimdeki kadınlar da ya Malezyalı ya da Singapurlu. Onlar bu tarz bağlamayı/süslemeyi zaten düğün gibi günlerde kullanırlar. Tahmin ettiğim gibi bir günse, bu tarz giyinmeleri yerinde olmuş diye düşünüyorum.

Hem Nakiciğimin de dediği gibi, şapka işin eğlencesi ve tüyler harika. Bende de 5-10 tane çeşitli renkli harika tüyler var öyle... Süslediğim başların birkaçında kullanmak için saklıyorum :)

siray dedi ki...

çok komık görunuyorlar degısık olucam dıye palyancoya dönmeye hıc gerek yok

reyhanirenkler moda dedi ki...

teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için aslında ilk önce bende biraz ters karşıladım ama edb ve naki arkadaşlarımında dediği gibi yerinde kullanılırsa olur da burada olamazdı tabii:))
edb;haklısın canım maaşallah kaçmıyor gözünden:))öyle bişey olsa gerek ama hakikaten çok kokoşlar merak ettim mutlaka yayınlamalısın harika olacaktır eminim..

nohut oda dedi ki...

ayy yok artık derım ben buna..ıı ıhhh olmamıs:(

essra dedi ki...

örtülü olmak ne demekti ya..dikkat çekmemekmiydi acaba!!!!!!!!!!!!!!!

Butterfly_FASHION_ dedi ki...

arkadaslar, burda bir sapka yarismasi vardi, o yüzden basdaki sapkalar :)daha önce biyerde görmüs okumusdum :)

reyhanirenkler moda dedi ki...

butterfly;sağol tatlım rahatladım vallahi:))o zaman çok normal desene;))

AKİFZADE dedi ki...

Tesettürün anlamı dikkat çekmemek ve asıl olan güzelliğin ön planda olmamasıdır.
Tabii ki ülke bölge yer ve yöresellik açıdan farklılıklar oluyor.

Amma velakin tesettürde koyu renk seçiminin uygunluğu ve sadelik yapılması gereken farzın uygunluğuyla örtüşmelidir.

Hanımlar arası giysilerde renk ve modeller sorun değil. Fakat dış giysi bakımından pek dikkat çekiciler.

Her konuda Dini kurallara yaklaşımımız önemli diye düşünüyorum.

reyhanirenkler moda dedi ki...

AKİFZADE;teşekkür ederim yorumun için dediğin gibi ülke bölge yer ve yöresellik açısından farklılık oluyor..kimseyi örnek göstererek söylemiyorum ben didemciimin sayfasında da yazmıştım bir kez bu doğru değil evet kabul ediyorum sadelik durumuda bayanlarda daha çok yaş olgunlaştıkça oturan bir şey sonuçta doğru olmasada heveslenip giyiyoruz süslü kıyafetleri:))inşallah tamamen bilincine varıp uygulayanlardan eylesin Rabbim hepimizi..

tub@ dedi ki...

hhahaha komik:)

Merwe(Rana'nın kızı) dedi ki...

renk uyumu süper ama ben beğenmedim

reyhanirenkler moda dedi ki...

merwee aaaa niye beğenmedim bakiim;))

Merwe(Rana'nın kızı) dedi ki...

sence bu şeyLer beğeniLir mi?* aLLah aşkına reyhan abLa yha göz war nizam war yani :)

reyhanirenkler moda dedi ki...

merwecim zevk meselesi hayatım bizede öyle diyor olabilirler;))

Unknown dedi ki...

komik diyorum sadece :) kendini rezil etmenin bir başka yolu.

yarimay dedi ki...

neden rezil etmek oluyormus , anlamadim.. belki fazla abartili ama rezil olmakla ne alakasi var.. sorry ama zevkiniz degilse zevkim degil diye söyleyin..
buarada hemsocum yeni bloguma beklerim :)
http://butterfly-moda.blogspot.com/

reyhanirenkler moda dedi ki...

butterfly hemen geliyorum hemşocum;))
bu arada arkadaşlar adsız adında biri yorum yapmış yayınlamıyorum yayınlamıycamda aslada böyle şeylerle canımı sıkamaz üzgünüm;)biz kimseyle dalga geçmiyoruz isteyen gocunabilir çok ayıp ben bu tarz bir insan değilim prim vermem keyfi bilir...

yarimay dedi ki...

demek öyle canim.. eger gercekten can sıkıciysa elbette yayinlama .. ama cok merak ettim simdi ..
neyse bekliorum canim ;)

reyhanirenkler moda dedi ki...

butterfly;tatlım bundan önce didemciimin bir postuna adsız biri dadanmış kapalılar hakkında abuk subuk yazmıştı,ikincisi adsız olarak çatı katı ilkaycııma takmış haddini fazlasıyla aşmıştı..Aaa benimki ileri gitmedi kızmıyorumda zaten ama buraya insanların resimlerini yayınlayıp dalga geçmekle itham etmiş beni yayınlarsa uzatacak bende hoşlanmıyorum Allah'tan elimden geçiyor yorumlar.. kim olursa olsun ben burada güzel şeyler paylaşmak ve güzel arkadaşlıklar kurmak için varım..şükürler olsun ki öylede zaten çok sevdiğim arkadaşlarım oldu iki gün açmasam pc yi aklım burada kalıyor kimse adsızlığın arkasına saklanarak eleştiremez beni ve arkadaşlarımı sinirli yazdığıma bakma canım komik geliyor aslında sadece o okuyacak ya boşuna çaba göstermemesi için uyarıyorum;)) sağol hemşerim ya ne kadar duyarlısın iyi ki varsıncanım öptüm:))

Butterfly_FASHION_ dedi ki...

isleri gücleri olmadigindan böyle seylerle vakitlerini geciriyorlar herhalde.. dideme takildigini farketmedim, ama ilkayinkini takip etmisdim, tam bir diziydi yaa.. bu problem bendede vardi, ama 1-2 yprum yazmis, öyle yayinlamayacak kadar da kötü degildi aslinda..amann salla gitsin..
valla blog almenine girdigimden berri bende vazgecemiorum yaa.. bagimlilik yapti sanki, kapatacaktim kapatamadim, sonra yeni bir blog actim, daha cok okulumla ilgili bir blog, .. digerini tamamen silecegim.. sana silmedende haber vereyim demisdim :)
sen istanbuldami kaliordun?

reyhanirenkler moda dedi ki...

aman canım gitme:))yeni bloğunu izlemeye aldım defilelerinizden ve dikilmiş kıyafetlerden de yayınla emi;))istanbuldayım canım evet..

yarimay dedi ki...

yayinladim zaten, anlasilan izlemedin hala :)

elmalı kurabiye dedi ki...

Bu bayanlar bir yarışmada iseler mesele yok.Ama malesef bizim ülkemizde de hemen hemen bu kadar abartmış kapalılar görüyorum ve üzülüyorum.Bu kadar şeyi ne zaman giydin,ne zaman taktın bu kadar şeyi,nasıl boyadın kendini bu kadar...mazallah abdest kaçsa bu kadar şeyi çıkarana kadar namaz geçer...